Over ons

Elek Trends Nederland B.V

Water Zonder Kalk is onderdeel van Elek Trends Nederland B.V en is dé specialist op het gebied van waterbehandeling in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Alles gebeurt in eigen beheer – van ontwerp en productie tot het onderhoud – waardoor wij altijd maatwerk leveren.

Water Zonder Kalk heeft het dealerschap van GE SmartWater en Electrolux waterontharders. Naast het dealerschap verzorgen wij ook de installatie en de service voor onze waterontharders in heel Nederland.

Wie zijn wij?

Elek Trends Nederland B.V. is opgericht in 1991 en begonnen met de distributie voor de Nederlandse markt van centrale stofzuigsystemen, Air Trends warmte-terugwin-units en ventilatiesystemen. In 2003 heeft Elek Trends zich gespecialiseerd in producten van het wereld merk General Electric en is het leveringspakket uitgebreid met waterontharders.

De producten die Elek Trends voert zijn een compleet gamma aircosystemen, warmtepompen, waterontharders, ventilatiesystemen (luchtbehandeling) en Amerikaanse koelkasten. Als importeur-groothandel is Elek Trends in staat om grote aantallen in te kopen, waardoor alles scherp aan u als installateur, bouwbedrijf, etc. aangeboden kan worden. 

Neemt u gerust eens een kijkje verder op onze site! Mocht u daarna nog vragen hebben over een bepaald model waterontharder, kunt u ons altijd contacteren of een brochure of een passende offerte aanvragen.

Ervaar zelf de voordelen van onthard water en laat bestaande kalkaanslag verdwijnen!

    Cart