Waterontharder vergelijken

Waterontharder vergelijken

U wilt een waterontharder aanschaffen? Het is slim om verschillende waterontharders met elkaar te vergelijken. Water Zonder Kalk is een trotse dealer van GE SmartWater en Electrolux waterontharders. Met de topmodellen van deze merken weet u zeker dat u altijd de beste kwaliteit in huis haalt. Naast ons dealerschap verzorgen wij uiteraard ook de installatie en de service voor de waterontharders in heel Nederland.

Wij bieden veel verschillende waterontharders aan, iedere met zijn eigen specificaties en doel. Alle waterontkalkers zijn compact en hebben een modern design. Daarnaast zijn ze toepasbaar vanaf 1 persoonshuishoudens maar ook voor meerdere gezinswoningen, appartementsgebouwen en voor in de horeca met een zeer hoog waterverbruik.

Welke waterontharders passen het best bij uw persoonlijke voorkeuren?

Wanneer u de waterontharders met elkaar vergelijkt komt u er al snel genoeg achter welke waterontharder wel en niet bij u past. Het type GNOH45KE van General Electric is bijvoorbeeld uiterst geschikt voor grootverbruik en in de industrie. Voor in uw woning hoeft u dus al niet naar deze waterontkalker te kijken. De waterontharders General Electric GXOF27KE en de 18L waterontharder van Electrolux zijn daarentegen wél geschikt voor in gezinswoningen. Afhankelijk van het aantal personen in uw huishouden is een keuze snel gemaakt. Elke waterontharder heeft zo zijn eigen voordelen.

Elke waterontharder is standaard uitgerust met een procescomputer met de meest moderne dolmatrix beeldschermen en een watermeter gestuurde schijvenklep met een uniek, zeer zuinig zoutspoelsysteem. Alle modellen zijn onder de ISO9001 normen gefabriceerd en zijn voorzien van alle benodigde internationale goedkeuringen.

Installatie, aanschafprijs en bijkomende kosten vergelijken

De installatie van een waterontharder duurt met de vakmensen van Elek Trends zo’n twee á drie uur. Het is slim om van tevoren over een aantal dingen na te denken zodat u hier niet tijdens de installatie mee geconfronteerd wordt. Bij de installatie van een waterontkalker zijn de volgende aspecten belangrijk:

  • Ten eerste moet u een goede plek bedenken met voldoende ruimte (denk aan bijvoorbeeld een plekje onder de trap, voorraadkast, in de bijkeuken of in de garage). Het dient een vorstvrije plaats te zijn die ook weer niet te warm is. Voor uw eigen gemak is het makkelijk als de plek makkelijk toegankelijk is.
  • Houd er rekening mee dat de waterontharder aangesloten moet worden op de afvoer. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over een eventuele elektriciteitsaansluiting, overloopaansluiting en de keuze voor wel of geen bypass buiten de waterontharder.

Een indicatie voor de aanschafprijs en bijkomende kosten is erg moeilijk, veel hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Water Zonder Kalk is in staat om, gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren, maatwerk te leveren. Wij ontwerpen en produceren een maatwerk waterontharder voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, maar ook waterontharders voor grootgebruikers zoals de industrie. U kunt uiteraard ook voor het onderhoud bij ons terecht.

Neemt u gerust een kijkje verder op onze website, mocht u daarna nog vragen hebben over het vergelijken van een bepaald model waterontharder dan kunt u altijd contact met ons opnemen, de brochure of een passende offerte aanvragen. Daarnaast bent u altijd van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar alle modellen van General Electric- en Electrolux waterontharders te vergelijken zijn.

    Cart